Romige broccoli

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de roosjes met klein stukje steel van de en kook deze in weinig water (zo min mogelijk vitamine weggooien) met naar smaak tot je er met een vork doorheen kan (halfzacht).
  2. Ontvel ondertussen de en snijd ze klein en kook de bijna hard en snijd ze in stukjes.
  3. Als de 'gaar' is, afgieten en de tomaat, ei en crème fraîche toevoegen, door elkaar heen roeren met het vocht wat nog aanhangt en heel even nog laag op laten met deksel erop.
  4. Op zich heb je geen vlees meer nodig omdat er al een ei door zit, maar lekker is eventueel een karbonaadje of slavink en eventueel wat aardappelpuree.
25
25
25

Variaties op Romige broccoli

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Romige broccoli
VariatieAantalGang
Romige broccoli met cashewnoten1Groentegerechten
Romige broccoli pasta1Pastagerechten
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Romige broccoli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Heel zuivere smaak, maar daardoor nogal flauw. Niet voor herhaling varbaar wat mij betreft, maar toch bedankt.
Rudolf 11 april 2012
Vandaag gegeten. Echt heerlijk ...
24 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
118 kcal
5%236 kcal
Vetten
6 g.
9%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige broccoli