Romige courgettesoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van lennon
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Soeppan
- Pan
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Doe de in de soeppan en fruit hierin de en de knoflook.
Voeg het toe aan de gefruite uien en knoflook en voeg hieraan volgens aanwijzing de juiste hoeveelheid bouillonpoeder toe
Hak de courgette in kleine blokjes en gooi dit ook in de pan.
Breng alles aan de kook en laat doorkoken tot de courgette mooi zacht is geworden.
Als alles goed gaar is, soep met de staafmixer fijnmalen of in de blender fijnmaken tot alle courgette is vermalen.
Als alles vermalen is, nog per persoon 1 eetlepel room toevoegen en deze ook vermengen.
Serveer met een van de ingredienten als toevoeging en evt. - ringetjes bosui!
Lekker met stokbrood.
Voeg eventueel nog zout en peper naar smaak toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Courgettesoep met gehaktballetjes420m
-
Recept
Courgettesoep410m
-
Recept
Courgettesoep445m
-
Recept
Tomaten courgettesoep430m
-
Recept
Courgettesoep420m
-
Recept
Romige koolvissoep41u30m
Variaties op Romige courgettesoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Romige courgettesoep | 1 | Warm |
Romige Courgettesoep met zalmsnippers | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- chorizo kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 192 kcal | 9% | 768 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |