Romige frisse knoflooksaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak 3 tenen schoon en sla ze plat met een groot mes, 1 teen apart houden.
- Hak de 3 tenen fijn en vijzel hem vervolgens tot een pasta houd 1 gehakte teen apart.
Doe de knoflookpasta, de , (, peterselie,de salade kruiden en de in de halve pot , voeg /limoen sap en rasp toe voeg vervolgens de en de gehakte teen ttoe en draai de mayonaisepot dicht, schud alle ingrdienten goed door elkaar. - Bewaar de knoflooksaus in de koelkast.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
- zaanse mayonaise en griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in griekse yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zaanse mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in griekse yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in zaanse mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 7 kcal | 0% | 56 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |