Romige hete kip
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Breng 1 liter water aan de kook en voeg het tablet toe.
- Kook de kipfilet op laag vuur gaar in de bouillon.
- Laat ze daarna wat afkoelen en pluis de kipfilet fijn.
- Snipper de ui en fruit deze in een pan.
- Voeg de kip met de kipkruiden toe en roer alles goed door elkaar.
- Voeg vervolgens de , de bruine suiker, de , de ketjap, de knoflook, het en de toe.
- Schep dit alles goed door elkaar, zet het vuur laag en laat nog een paar minuten pruttelen.
- Voeg op het laatste moment een scheutje toe.
- Warm serveren met uit de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hete kip445m
-
Recept
Hete kip42u
-
Recept
Hete kip41u
-
Recept
Hete kip met pindasaus41u
-
Recept
Zoete hete kip420m
-
Recept
Sjeeny's hete kip445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en sambal
- kippenbouillon, sambal, stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap en stokbrood
- basterdsuiker en zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en stokbrood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en stokbrood
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal en stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- kippenbouillon en stokbrood kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 376 kcal | 18% | 1504 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 74 g. | 28% | 296 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |