Ingrediënten

+ -
print

1 bouquet garni:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Vormpje

Bereidingswijze

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en snijd in kleine stukjes.
    Smelt 10 gram in een pan en fruit de glazig.
  2. Schep het vlees erdoor en voeg de bouillon, het bouquet garni en en toe.
  3. breng het geheel aan de kook en stoof het vlees in ca. 1 uur met de deksel op de pan op laag vuur gaar.
    Kook de gaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep de erdoor.
    Smelt de rest van de in een pan met dikke bodem.
  5. Roer de erdoor en laat deze, al roerend, 1 minuut bakken zonder te kleuren.
  6. Voeg het stoofvocht van het vlees toe.
  7. Blijf roeren tot een mooie gebonden saus ontstaat.
    Schep het vlees erdoor en voeg de toe.
  8. laat de ragout ca. 10 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met enkele druppels , , en .
    Vet een timbaaltje (of kopje) in met olie.
  9. Schep de erin en druk het geheel goed aan.
  10. Keer het vormpje op een warme schaal.
    Schep de kalfsragout ernaast en serveer direct.
25
25
25

Variaties op Romige kalfsragout met peterselierijst

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Romige kalfsragout met peterselierijst
VariatieAantalGang
Romige kalfsragout met peterselierijst1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
343 kcal
17%1372 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige kalfsragout met peterselierijst