Romige marcaroni met vlees in witte wijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lockmier
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Vlees in blokjes snijden.
- en erover doen en dan bedekken met .
- Margarine in de pan en het vlees dicht schroeien in 5 minuten.
- Afblussen met witte en ongeveer een half uur laten sudderen.
- Af en toe omroeren.
- Pas op voor aanbranden. 5 minuten voor het einde de erbij doen. 2 minuten voor het einde de geraspte erbij doen.
- Marcaroni gaar koken en afgieten.
- Daarna alles bij elkaar gooien, van het gas af en de room erbij doen.
- eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus415m
-
Recept
Italiaanse gehaktsaus met witte wijn41u15m
-
Recept
Witte spaghetti415m
-
Recept
Spaghetti met romige zalmsaus en truffel435m
-
Recept
Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan430m
-
Recept
Romige pasta met broccoli420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 453 kcal | 22% | 906 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 26 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |