Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Verhit de olie in een grote koekenpan met een dikke bodem, voeg de kip toe en bak elke zijde in 1minuut bruin.
  3. Halveer de filets en leg ze in een ovenschaal.
  4. Voeg de aan de pan toe en bak ze in drie min.
  5. zacht.
  6. Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen.
  7. Verwijder het schilletje van de knoflooktenen en knijp ze uit boven de kip.
  8. Voeg ook de gemengde toe, de room en naar smaak toe.
  9. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 20 min.
  10. in de oven of tot de kip zacht en gaar is.
  11. Kook de pasta in een grote pan met gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  12. Giet af, doe terug in de pan en meng er de en de parmazaanse kaas door.
  13. Doe het over in een schaal en schep er de kip met het paddestoelenmengsel erover.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Precies gedaan zoals in het recept staat, maar je hebt een niet gebonden saus ...dat is een beetje jammer. Probeerde het nog te binden maar haalde niets uit!
Riet 10 januari 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%416 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan