Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sereen
- 1 reviews
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Verhit de olie in een grote koekenpan met een dikke bodem, voeg de kip toe en bak elke zijde in 1minuut bruin.
- Halveer de filets en leg ze in een ovenschaal.
- Voeg de aan de pan toe en bak ze in drie min.
- zacht.
- Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen.
- Verwijder het schilletje van de knoflooktenen en knijp ze uit boven de kip.
- Voeg ook de gemengde toe, de room en naar smaak toe.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 20 min.
- in de oven of tot de kip zacht en gaar is.
- Kook de pasta in een grote pan met gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Giet af, doe terug in de pan en meng er de en de parmazaanse kaas door.
- Doe het over in een schaal en schep er de kip met het paddestoelenmengsel erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tortellini met champignons en ham425m
-
Recept
Romige spaghetti alla carbonara420m
-
Recept
Pasta-ovenschotel met gehakt41u
-
Recept
Romige tagliatelle met champignons en roomkaas415m
-
Recept
Romige pasta met broccoli420m
-
Recept
Pasta, niet arrabiata, niet amatriciana, maar wel heel lekker415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Romige pasta met champignons, knoflook en geraspte parmezaan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 104 kcal | 5% | 416 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |