Romige tomatensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Laat de in een grote pan op laag vuur zachtjes smelten en bak de , de en de 10 minuten, of tot alles zacht maar niet bruin is.
    Voeg de en de toe en laat nog 5 minuten bakken, voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
    Voeg de en de toe en breng op smaak met zout en .
  2. Laat 15 minuten sudderen tot de groenten heel gaar zijn.
  3. Voeg de toe en laat opwarmen.
  4. Pureer alles glad met een staafmixer of blender.
  5. Zo nodig kun je de soep zeven.
    Doe de soep weer in de pan en warm zachtjes op, breng op smaak met zout en en garneer met de .
25
25
25

Variaties op Romige tomatensoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Romige tomatensoep
VariatieAantalGang
Romige tomatensoep met Griekse yoghurt1Soepen
Romige tomatensoep met sterren1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Romige tomatensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker maar welke bouillon moet bij de tomatensoep?
Hennie 9 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
104 kcal
5%416 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Romige tomatensoep