Romige varkensmedaillons
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkensmedaillons recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de schoon.
- Dep het vlees droog en snijd het in 16 medaillons.
- Halveer de plakjes of spek in de lengte, wikkel de stukken om de medaillons en zet ze eventueel vast met satéprikkers.
- Leg de medaillons naast elkaar in een ovenschaal en strooi de eroverheen.
- Breng op smaak met .
- Maak de en de schoon.
- Leg een beetje apart voor de garnering en hak de rest van de kruiden fijn.
- Strooi de kruiden over de medaillons.
- Roer het en de door de en giet dit over het vlees.
- Dek de ovenschaal af en braad het vlees ca. 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
- Laat de varkensmedaillons nog 30 minuten onafgedekt smoren in de oven op dezelfde temperatuur.
- Garneer met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensmedaillons met broccoli en puree430m
-
Recept
Varkensmedaillons in spinazie-tomatenroom41u
-
Recept
Romige kalfsragout met peterselierijst41u30m
-
Recept
Romige schnitzelschotel met uien42u15m
-
Recept
Gebakken lamsrack met romige tomatensaus en knoflook42u20m
-
Recept
Light gehakballen met romige prei430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon en zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 415 kcal | 20% | 1660 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |