Rosbief-krieltjessalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Rosbief recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in ringetjes.
- Verwijder de worteltjes van de .
- Verwarm de met schil in een steelpan in 50 mililiter tot ze zacht zijn.
- Kook intussen de gaar.
- Meng het met mosterd, en in een steelpan tot een dressing en kook het geheel tot de helft in.
- Pel de .
- Meng de knoflook met knoflookolie, 50 mililiter , ingekookte sap, mosterd, en tot een dressing.
- Meng de met door de dressing.
- Verhit de rest van de in een braadpan.
- Bestrooi de met en bak hem rondom bruin.
- Laat de op laag vuur in 15 minuten rosé pruttelen.
- Neem het vlees uit de pan en laat het even onder alu-folie rusten.
- Verdeel de over 4 borden.
- Schep de op de sla.
- Snijd de in plakken en verdeel ze over het gerecht.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 601 kcal | 30% | 2404 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 8% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |