Rosbief met kruidenkorst
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng in een kom de knoflook, , , , , , , , en .
- Voeg de blokjes brood toe en meng alles goed doorelkaar.
Dep de af en kruid met . - Braad het vlees rondom aan in een pan met .
- Leg het vlees vervolgens in een braadslede en gaar 15 minuten door in de voorverwarmde oven.
- Neem het vlees uit de braadslede en verlaag de oventemperatuur naar 175 graden.
Verdeel het kruidenmengsel over boven en zijkanten van de . - Leg de terug in de braadslede en zet dit nog ca. 15 minuten in de oven.
Leg het vlees als het uit de oven komt op een snijplank en dek af met aluminiumfolie. - Laat ca. 10 minuten rusten, snijd het vlees in mooie dunne plakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalfsentrecote met een kruidenkorst, waterkers en doperwten425m
-
Recept
Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree41u20m
-
Recept
Provencaalse rosbief43u40m
-
Recept
Lamsbout met kruidenkorst450m
-
Recept
Rosbief met lichte uiencompote450m
-
Recept
Paddestoelenragout met rosbief445m
Variaties op Rosbief met kruidenkorst
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Rosbief met kruidenkorst | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 347 kcal | 17% | 1388 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |