Rosbief met paksoi
- Herkomst China
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rosbief recepten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Was de en laat hem uitlekken.
- Snijd de bladeren in dunne repen.
- Verhit de in een koekenpan of wok.
- Roerbak de knoflook 30 seconden.
- Roerbak het vlees in porties 3 minuten op hoog vuur.
- Het mag niet gaar worden.
- Haal het uit de wok.
- Roerbak de 30 seconden.
- Voeg vlees, en toe.
- Roerbak tot alles warm is.
- Voeg en basilicum toe en meng goed.
- Serveer direct.
- Garneer desgewenst met reepjes rode paprika.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pittige hamlapjes met paksoi420m
-
Recept
Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree41u20m
-
Recept
Terriyakisteak met lente-uitjes en paksoi41u30m
-
Recept
Rosbief met kruidenkorst450m
-
Recept
Paddestoelenragout met rosbief445m
-
Recept
Gemarineerde speklapjes uit de wok met kerrie-paksoi en cashewnoten41u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 170 kcal | 8% | 680 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |