Rosbief uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Het stuk eerst goed droogdeppen.
  2. Daarna bestrooien met wat zout en peper, wat je goed inwrijft.
  3. daarna de even aanbraden in een hete pan met wat .
  4. in een braadslede leggen, gesmolten en de bouillion eroverheen.
  5. Dan de braadslede in de oven, ongeveer 50 minuten op 225 graden C.
  6. Het vlees regelmatig bedruipen met het braadvocht.
  7. Snijd ondertussen de en in stukken.
  8. Bestrooien met en Italiaanse .
  9. Plaats de en de laatste 20 minuten in de braadslede, om het vlees heen.
  10. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Rosbief uit de oven

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rosbief uit de oven
VariatieAantalGang
Rosbief uit de oven1Vlees
Rosbief uit de oven met muntsaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Rosbief uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Dit lijkt mij een heel goed recept wat ik nu ga uitproberen. Bedankt. Groetjes Lucie
Lucie 1 april 2013
Goed recept! Een aanvulling is misschien dat je in verband met het grote verschil in ovens beter een vleesthermometer temperatuur dan een oventijd kunt aangeven: Vleesthermometer in het hart van h... Lees reactie
Thaddy 26 juni 2012
Ik vond het een heerlijk recept maar wij hebben kaneelpoeder, noot muskaat poeder, dijara, komijn in het mengsel van zoute javaanse ketjap want wij hadden geen magie bouillon. De tomaatjes met gember ... Lees reactie
Donovan uit Suriname 30 mei 2012
Ik heb uw receptje geprobeerd en het was heel lekker zeker voor herhaling vatbaar iedereen heeft er lekker van gesmuld zelfs de kindjes vonden het lekker
pikenik69 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
91 kcal
4%364 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rosbief uit de oven