Roti maaltijd

Ingrediënten

+ -
print

Sambal:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Stamper

Bereidingswijze

  1. fruiten (1/3 achterhouden), toevoegen.
  2. in stukjes gesneden erbij.
  3. toevoegen en overige kruiden.
  4. Kip in stukjes gesneden erbij en laten braden.
  5. Als kip gaar is, rest van gesneden erbij en de gesneden peterselie.
  6. Op smaak brengen met een snufje .
  7. Kousebandbonen:
  8. fruiten, toevoegen, in kleine stukjes gesneden bonen toevoegen.
  9. Bouillon toevoegen en rest van de kruiden.
  10. Laten bakken tot bonen gaar zijn.
  11. Op smaak brengen met snufje .
  12. Pompoen:
  13. fruiten, toevoegen en toevoegen, in kleine stukjes toevoegen.
  14. en erbij laten koken.
  15. Als er puree begint te ontstaan, even met een stamper fijn maken.
  16. Blijven koken tot vocht bijna ingekookt is.
  17. Aardappels:
  18. fruiten, erbij.
  19. Geschilde en in vieren gesneden erbij.
  20. Kruiden erbij en zachtjes laten bakken, tot dat gaar zijn.
  21. Sambal:
  22. snijden en in pan met doen, halveren en zaadjes verwijderen.
  23. Bij de doen, en erbij en iets water.
  24. Laten inkoken tot vocht bijna weg is.
  25. Pepers verwijderen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, kruidenbouillon, sambal, olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon, kruidenbouillon, sambal
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en kruidenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • kippenbouillon en kruidenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon, kruidenbouillon, olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Roti maaltijd heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Je kunt ook de platte pita broodjes heel goed gebruiken hierbij.
robancona 16 februari 2012
Heb het roti-recept overgeschreven, lijkt me heerlijk. Mis wel de rotivellen. Deze koop ik bij de toko en zou graag willen weten welke vellen de meeste smaak heeft, geen verstand van namelijk. Bij de ... Lees reactie
Floor 12 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
297 kcal
14%1188 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roti maaltijd