Rozijnentrio

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde
  • Koekenpan
  • Rasp
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Doe de in een kleine kom met warm water en laat ze zo 5 minuten staan.
  2. Roer de pannenkoekenmix en de helft van de melk met een garde tot het een glad beslag is.
  3. Breek het boven een apart schaaltje.
  4. Zorg dat er geen stukjes eierschaal bij zitten.
  5. Terwijl je blijft roeren, doe je het en de rest van de melk bij het beslag.
  6. Roer weer tot het een glad beslag is.
  7. Giet nu de af en dep ze droog met keukenpapier of een schone theedoek.
  8. Was en schil de en rasp deze boven het beslag.
  9. Roer de en de door het beslag.
  10. Laat in een koekenpan een paar druppels heet worden.
  11. Schep met een juslepel 3 kleine pannenkoekjes in de koekenpan en bak ze ongeveer 30 seconden aan beide kanten.
  12. Leg de pannenkoekjes op een bord en dek ze af met een deksel.
  13. Zo blijven ze lekker warm.
  14. Bak op dezelfde manier ook de andere pannenkoekjes.
  15. Verdeel de pannenkoekjes over vier borden.
  16. Strooi over de pannenkoekjes of schenk er over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • vloeibare boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle melk en vloeibare boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • halfvolle melk en vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en stroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
646 kcal
32%646 kcal
Vetten
6 g.
9%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
111 g.
42%111 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rozijnentrio