Runderlappen met sjalotten en rozemarijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Runderlappen recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Verhit de helft van de in een braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin.
- Bestrooi het met en voeg de toe.
- Bak het 5 minuten mee.
- Verwarm de en schenk het bij het vlees.
- Steek de in een laurierblad en voeg ze aan het vlees toe.
- Voeg de en toe.
- Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt op laag vuur in 3 uur gaar stoven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche43u15m
-
Recept
Hachee met runderlappen en donker bier43u20m
-
Recept
Italiaanse runderlappen43u
-
Recept
Daging sapi merica hitam (gestoofd runderlappen in een pepersaus)43u
-
Recept
Golie kodja (runderlappen in een kruidensausje)42u45m
-
Recept
Daging tomat (gestoofde runderlappen in tomatensaus)43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 662 kcal | 33% | 2648 kcal |
Vetten | 51 g. | 72% | 204 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |