Runderpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Blender
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Bak de runderreepjes op hoog vuur lekker bruin.
  2. Haal de reepjes uit de pan maar laat het bakvocht in de pan.
  3. Voeg de toe en laat ca. 5 minuten op lager vuur lekker bakken.
  4. Voeg de en de specerijen toe en laat het geheel ca. 10 minuten zacht doorgaren.
  5. Voeg de toe en laat nog 15 minuten op laag vuur staan.
  6. Zet het vuur uit en laat het geheel afkoelen tot handwarm.
  7. Maak met een blender of staafmixer een gladde soepele saus.
  8. Doe het vlees er weer bij en maak het geheel weer lekker warm.
  9. Lekker bij pasta met bijvoorbeeld stukjes ananas en kroepoek.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Runderpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat doe je met de vleesreepjes?
Frans 25 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
920 kcal
46%5520 kcal
Vetten
21 g.
30%126 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderpotje