Runderreepjes in ijsbergsla
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Runderreepjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Snijd de in ringetjes.
- Hak de knoflook fijn.
- Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in stukjes.
- Was de sla en dep ze goed droog.
- Verhit de in een wok en fruit de in 10 minuten glazig.
- Voeg de knoflook met al roerend toe en bak ze 5 minuten mee.
- Voeg al roerend de toe en roerbak het vlees rondom bruin.
- Voeg al roerend de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.
- Meng de met ketjap en een beetje water tot een glad papje.
- Bind het kookvocht met het papje.
- Breng het gerecht op smaak met en de helft van de .
- Verdeel over 4 bordjes de en leg daarop een blad en vul ze met het vleesmengsel.
- Bestrooi het gerecht met de rest van de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderreepjes met broccoli en paprika430m
-
Recept
Runderreepjes met champignons in rode wijnsaus42u10m
-
Recept
Mie met runderreepjes430m
-
Recept
Runderreepjes met knoflooksaus430m
-
Recept
Roerbak-runderreepjes met pesto-cremesaus430m
-
Recept
Thaise roerbak van runderreepjes en prei420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- kruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- kruidenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 442 kcal | 22% | 1768 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 55 g. | 21% | 220 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |