Runderribstuk met knoflook en ratatouille
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Bestrooi het vlees met en .
- Bak het aan alle kanten bruin in de boter.
- Braad het vlees in de oven op 220 graden celsius in ongeveer 20 minuten tot de kerntemperatuur 50 graden C.
- is.
- Wanneer het vlees gaar is 10 minuten laten rusten.
Snijd de groenten grof in brunoise en verdeel ze met de in een ovenschaal. - Bestrooi met en en voeg de hele gekneusde tenen toe.
- Verdeel de kruiden grof over de groenten en bak het geheel in een oven van 175 graden celsius in ongeveer 20 minuten.
- Het moet nog een beetje knapperig zijn.
Snijd het vlees in plakken en houdt het warm in de oven. - Verdeel de ratatouille over de borden en leg het vlees er bovenop.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Entrecote met ratatouille445m
-
Recept
Ratatouille met gehakt425m
-
Recept
Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn450m
-
Recept
Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn425m
-
Recept
Gebakken lamsrack met romige tomatensaus en knoflook42u20m
-
Recept
Lamsbout met citroen, tijm, en knoflook440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 61 kcal | 3% | 732 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 9% | 12 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 3% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 6% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 1 mg. | 0% | 12 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |