Runderrollade in een jasje
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Pel de knoflook.
- Doe 1 eetlepel in een kommetje, pers de knoflook er boven uit en wrijf de rollade met het mengsel in.
- Verhit de rest van de in een braadpan en bak de rollade op hoog vuur rondom bruin.
- Laat de rollade afkoelen en verwijder het touw.
- Bestrijk de bovenkant van de rollade met kippenleverpastei.
- Rol het uit zodat het om de rollade past.
- Leg de rollade op het .
- Klop het los en bestrijk de deegranden ermee.
- Sluit het om de rollade.
- Leg de ingepakte rollade met de pasteikant op een ingevet bakblik.
- Versier het gerecht met sliertjes en bestrijk het mei .
- Bak de rollade in het midden van de oven in 40 minuten bruin en gaar.
- Laat de rollade 10 minuten rusten en snijd hem dan in plakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde runderrollade gevuld met zuidvruchten43u20m
-
Recept
Gevulde runderrollade met spinazie en ei42u20m
-
Recept
Runderrollade met wijnsaus42u30m
-
Recept
Varkenshaas in een jasje430m
-
Recept
Kip in 't jasje445m
-
Recept
Lamsrugfilet met een gegrild lamskoteletje en een saus van salie en mergelchampignons41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 262 kcal | 13% | 1572 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 90 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 150 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |