Runderrollade met champignons
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van fverbist
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Smelt de in een ovenvaste schotel en sauteer hierin de rollade snel aan alle kanten bruin.
- Schuif dan de schaal in een oven van 220° C.
- en laat ze 25 minuten braden.
- Schil de en hak ze fijn.
- Maak de schoon en snijd ze in brunoise.
- Maak de schoon.
- Haal het vlees uit de oven en houd het warm.
- Fruit de en in de braadboter.
- Voeg er de bij en de , en .
- Als de begint te kleuren, voegen we de toe en laten deze mee bruinen.
- Deglaceer met wat en .
- Laat de saus nog even koken en passeer ze dan door een zeef.
- Doe er nu de bij en laat nog even koken.
- Snijd de rollade in dikke plakken, leg ze op een voorverwarmde schotel, schenk er de saus over en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde runderrollade met gehakt en wortel43u
-
Recept
Gevulde runderrollade gevuld met zuidvruchten43u20m
-
Recept
Runderrollade met wijnsaus42u30m
-
Recept
Balletjes in tomatensaus met champignons425m
-
Recept
Varkensreepjes met prei en champignons430m
-
Recept
Runderreepjes met champignons in rode wijnsaus42u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 537 kcal | 26% | 3222 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 102 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 86 g. | 33% | 516 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |