Runderrollade met wijnsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Pel en snipper de en knoflook.
- Hak de klein.
- Dep de rollade droog en bestrooi hem met .
- Verhit de met in een braadpan en bak de rollade rondom bruin.
- Neem hem uit de pan.
- Bak de met knoflook en al roerend 5 minuten.
- Voeg de bouillon en met , en toe.
- Breng het geheel aan de kook.
- Leg de rollade terug in de pan en laat hem afgedekt 2 uur op laag vuur sudderen.
- Keer het vlees regelmatig.
- Neem na 2 uur de rollade uit de pan en houd hem warm.
- Zeef de jus en druk het overtollige vocht uit de groenten.
- Breng de saus aan de kook.
- Snijd de rollade in plakken, verdeel het over 4 borden en schenk de saus erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderrollade met rode wijnsaus445m
-
Recept
Gevulde runderrollade met gehakt en wortel43u
-
Recept
Gevulde runderrollade gevuld met zuidvruchten43u20m
-
Recept
Runderrollade met champignons435m
-
Recept
Runderrollade in een jasje41u10m
-
Recept
Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en rundvleesbouillon
- boter en rundvleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 130 kcal | 6% | 520 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |