Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Schrap de , was hem en snijd hem in blokjes.
    Pel de .
  2. Snijd 2 in grove blokjes en de andere 2 in fijne ringen.
    Snijd de in de lengte in vieren.
  3. Dep de bieflappen droog en klop ze eventueel wat platter.
    Bestrooi het vlees met en en besmeer met .
    Beleg elk bieflapje met 1-2 plakjes , 2 stukken augurk en wat uiringen en laat de rand vrij.
  4. Rol het vlees vanaf de smalle kant
    en steek vast met een houten prikker of binolletjes vast met keukengaren
    Verhit de in een grote braadpan.
  5. Bak de rolletjes rondom krachtig aan in de .
    Neem de rolletjes uit de pan.
  6. Bak de en uienblokjes in het bakvet.
  7. Voeg de toe en fruit kort mee.
    Blus af met 750 milliliter water en breng aan de kook.
  8. Leg de rolletjes terug in de pan en smoor het geheel afgedekt 1,5 tot 2 uur.
    Houd de roletjes warm.
    Giet de fond door een zeef in een pan.
  9. Roer de met 4 eetlepels koud water glad.
  10. Roer door de fond, breng de saus aan de kook en laat 5 minuten zachtjes doorkoken.
  11. Breng op smaak met en .
    Dien de rolletjes in de saus op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
57 kcal
2%228 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderrolletjes met gerookt spek