Runderschnitzel met gestoofde aardappelen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes.
- Snipper de .
- Verhit 20 gram in een braadpan en fruit de ui al roerend in 10 minuten glazig.
- Voeg de appelstukjes met bouillon toe.
- Laat de appelstukjes in 10 minuten bijna gaar stoven.
- Voeg de toe.
- Verhit de rest van de in een koekenpan en bak de schnitzels volgens de aanwijzing op de verpakking bruin en gaar.
- Serveer de schnitzel met warme appeltjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderschnitzel met kerrie-mandarijnensaus430m
-
Recept
Runderschnitzel met tomatensaus440m
-
Recept
Sambal Goreng Hati Sapi (gestoofde runderlever met ingekookte kokosmelk)445m
-
Recept
Gestoofde ossenstaart42u10m
-
Recept
Gestoofde karbonade met mediterrane witte bonen420m
-
Recept
Tartaartje met gerookte ham, andijvie, pesto en aardappelen430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- boter en kruidenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 232 kcal | 11% | 928 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |