Runderstoofpot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd het rundvlees in blokjes.
  2. Doe 2 eetlepels olie in een kom en vermeng dit met een ruime hoeveelheid .
  3. Doe het vlees in de kom en meng dit.
  4. Voeg een ruime hoeveelheid toe en mix dit goed door elkaar.
  5. Voeg het toe en meng dit nogmaals goed door.
  6. Verwarm ondertussen de oven voor op 175 graden C.
  7. Snijd de in plakjes en de wortel in kleine stukjes en de in ringetjes Gebruik een grote gietijzerenpan, doe wat in de pan, samen met een handvol mosterd- en .
  8. Zet het vuur hoog tot dat de mosterzaad gaat poppen, voeg dan de uiringetjes toe en bak ze licht bruin.
  9. Voeg nu het vlees toe en bak het rondom goed bruin.
  10. Voeg de groente toe en de en de runderbouillion en de rode .
  11. Voor de smaak extra toevoegen.
  12. Breng het geheel aan de kook en laat het 3 minuten goed doorkoken.
  13. Voeg dan de tomaten in blokjes gesneden en de hele champignons toe.
  14. En meng dit er goed door.
  15. Nogmaals naar smaak toevoegen.
  16. Doe de deksel er op en zet de pan in z'n geheel in de voorverwarmde oven.
  17. De hoogte van het aantal graden bepaalt in dit geval de bereidingsduur.
  18. Dit kan van 1,5 uur tot 6 uur.
25
25
25

Variaties op Runderstoofpot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Runderstoofpot
VariatieAantalGang
Runderstoofpotje3Stoofschotels
Runderstoofpot met groenten2Stoofschotels
Runderstoofpot2Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterdzaad is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kastanje champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%932 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderstoofpot