Runderstoofpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes.
  2. Pel de en halveer ze.
  3. Schrap de en snijd hem in dunne plakjes.
  4. Borstel de schoon en snijd ze in vieren.
  5. Pel de knoflook en hak ze fijn.
  6. Maak de schoon en snijd hem in blokjes.
  7. Verhit de en in een braadpan en bak het rundvlees rondom bruin.
  8. Neem het vlees uit de pan.
  9. Roerbak de ui, wortel, knoflook en 2 minuten in het achter gebleven bakvet.
  10. Schep de erover.
  11. Schenk de en fond erbij en verwarm het even.
  12. Voeg het vlees toe aan het mengsel met de kruiden.
  13. Stoof het gerecht met de deksel op de pan 2 uur tot het vlees zacht en gaar is.
  14. Voeg het laatste half uur de en toe.
25
25
25

Variaties op Runderstoofpotje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Runderstoofpotje
VariatieAantalGang
Runderstoofpotje2Stoofschotels
Runderstoofpotje met rode wijn1Stoofschotels
Runderstoofpotje met sjalotjes en appelstroop1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter en provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Runderstoofpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het is me onduidelijke waarover je de bloem schept.
Gerrit 30 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
182 kcal
9%728 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderstoofpotje