Runderstoofpotje met rode wijn, kruidnagels en Franse mosterd
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Runderstoofpotje recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in partjes.
- Snijd de in dunne plakjes.
- Meng in een kom de met wortel, , , , , en mosterd door elkaar.
- Dep het vlees droog, snijd het in niet te kleine stukken en bestrooi het met .
- Leg het vlees in de marinade en laat het afgedekt in de ijskast 12 uur marineren.
- Neem het vlees uit de pan en dep het droog.
- Verhit de in de braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin.
- Neem het vlees uit de pan en voeg al roerend de marinade toe aan het bakvet.
- Leg het vlees terug in de pan en breng het geheel aan de kook.
- Laat het vlees op laag vuur in 3 uur gaar sudderen.
- Bind de saus met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderstoofpotje met rode wijn42u55m
-
Recept
Smoorvlees met rode wijnsaus voor buffet44u15m
-
Recept
Rundvlees stoofpot met rode wijn43u15m
-
Recept
Provencaals runderstoofpotje47u
-
Recept
Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei41u10m
-
Recept
Runderstoofpotje met paprika41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, azijn, franse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 792 kcal | 39% | 3168 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |