Runderstoofpotje met sjalotjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes en doe ze in een kom.
  2. Snijd de knoflook fijn.
  3. Voeg de met knoflook, , suiker, , , en toe en meng het geheel door elkaar.
  4. Laat het geheel afgedekt 24 uur in de ijskast marineren.
  5. Snijd de in ringen.
  6. Neem het vlees uit de marinade en dep het droog.
  7. Verhit de in een braadpan en bak het vlees al roerend rondom bruin.
  8. Voeg de toe en bak ze al roerend 5 minuten mee.
  9. Bestrooi het geheel met en meng het goed door elkaar.
  10. Bak het geheel kort op hoog vuur.
  11. Voeg beetje bij beetje al roerend de toe en breng het op smaak me tzout.
  12. Laat het gerecht in 2 uur op laag vuur afgedekt gaar stoven.
25
25
25

Variaties op Runderstoofpotje met sjalotjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Runderstoofpotje met sjalotjes
VariatieAantalGang
Runderstoofpotje met sjalotjes en appelstroop1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
483 kcal
24%1932 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderstoofpotje met sjalotjes