Runderstoofpotje met zoete aardappels, sjalotjes en ontbijtkoek
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Runderstoofpotje recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in stukjes.
- Snijd de in ringetjes.
- Steek de in het .
- Schil de en snijd ze in blokjes.
- Verkruimel de plak .
- Bestrooi het vlees met .
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
- Neem het vlees uit de pan en fruit de in het achter gebleven bakvet in 5 minuten bruin en glazig.
- Voeg het vlees toe met de bouillon, laurier met en azijn.
- Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt 2 uur op laag vuur zachtjes stoven.
- Voeg de aardappelblokjes met toe en laat het geheel nog een half uur afgedekt stoven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderstoofpotje met sjalotten en bier42u55m
-
Recept
Bieflap met spruitjes en ontbijtkoek430m
-
Recept
Runderstoofpotje met tomaten42u30m
-
Recept
Rundvleesstoofschotel met sjalotjes43u30m
-
Recept
Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei41u10m
-
Recept
Jachtschotel met zoete aardappelpuree43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon en ontbijtkoek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 565 kcal | 28% | 2260 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 37 g. | 14% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |