Rundvlees in kasripo
- Herkomst Suriname
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van eelcohartog
- 1 reviews
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Vlees in kleine stukjes snijden.
- Wadjang of wok op het vuur zetten.
- De fijn gesneden , knoflook en de toevoegen en op een hoog vuur wat aanbraden.
Daarna het fijngesneden vlees toevoegen, goed door elkaar roeren en gevoelsmatig de kasripo toevoegen.
Het vlees ca. 1,5 a 2 uur laten sudderen en af en toe omroeren.
Na een half uur een kopje water toevoegen en op het laatst de toevoegen en even mee laten stoven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Provenciaals Rundvlees43u
-
Recept
Rundvlees met kerrie43u5m
-
Recept
Daging Sapi Kelapa Dengan Kacang (Rundvlees in kokossaus met bonen)42u45m
-
Recept
Gestoofd rundvlees met paprika41u30m
-
Recept
Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)45u35m
-
Recept
Rendang (gekruid rundvlees)43u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes en olie
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en sojasaus
- bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Rundvlees in kasripo heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 935 kcal | 46% | 3740 kcal |
Vetten | 65 g. | 93% | 260 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 9% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |