Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom , , suiker, , Japanse wijn en .
  2. Voeg het vlees toe en meng goed met de marinade.
  3. Bestrooi het vlees met , voeg 4 eetlepels water toe en meng goed door elkaar.
  4. Laat het vlees gedurende 1 uur marineren.
  5. Voeg na 30 minuten marineren 2 eetlepels toe.
    Snijd de lente-ui in stukjes.
  6. Blancheer de 1 minuut in kokend water en laat uitlekken.
  7. Snijd in reepjes.
    Verhit de overgebleven olie in de wok, roerbak het vlees tot het bruin gekleurd is.
  8. Haal het vlees uit de pan en houdt warm onder aluminiumfolie.
  9. Bak in 5 minuten onder continue omscheppen knoflook, bakgember, lente-ui, en .
  10. Doe het vlees terug in de pan, voeg en 2 eetlepels water, laat het geheel tot de kook brengen en 2 minuten zachtjes doorkoken.
25
25
25

Variaties op Rundvlees in oestersaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rundvlees in oestersaus
VariatieAantalGang
Thais rundvlees in oestersaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1041 kcal
52%4164 kcal
Vetten
161 g.
230%644 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundvlees in oestersaus