Rundvlees jachtschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Braad een dag eerder het vlees op een hoog vuur aan en blus af met kokend water. 2 uur laten sudderen.
  2. Peper en zout toevoegen naar smaak
    De dag zelf:
  3. fruit de , de en de .
  4. Meng dit met het vlees, de laurier, de rode en de bouillon.
  5. Goed warm maken.
    Kook de en maak er met wat en nootmuskaat een puree van.

    Doe het vleesmengsel in een ovenschaal en dek af met een laag puree.
  6. Leg een paar klontjes boter op de puree en bestrooi met paneermeel.
    Zet de schaal 30 minuten en een voorverwarmde oven. (180 graden celsius).

    Wijntip:
  7. een volle ronde Bordeauxwijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn, runderbouillon, paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn, runderbouillon, paneermeel
  • runderbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rundvlees jachtschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vandaag uitgeprobeerd, welliswaar zonder paneermeel want dat was op maar het was een heerlijk gerecht. Echt top! Misschien voor de duidelijkheid. Het vlees kan gewoon gebraden worden met peper en zout... Lees reactie
SB 9 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
586 kcal
29%1172 kcal
Vetten
24 g.
34%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
6%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundvlees jachtschotel