Rundvlees-prei soep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van harwoon
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Soepvlees ongeveer 2 uur laten trekken in met het fijn gehakte .
- Prei schoonmaken, in stukjes snijden en ongeveer 15 minuten mee laten koken.
- bakken en aan de soep toevoegen.
- Breng het op smaak met en .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Prei-ei-soep445m Prei-ei-soep445m
- 
      
      
      Recept
         Broccoli prei soep425m Broccoli prei soep425m
- 
      
      
      Recept
         Paprika-rundvlees soep42u20m Paprika-rundvlees soep42u20m
- 
      
      
      Recept
         Rundvlees-ketjap soep42u10m Rundvlees-ketjap soep42u10m
- 
      
      
      Recept
         Rundvlees soep42u15m Rundvlees soep42u15m
- 
      
      
      Recept
         Courgette soep435m Courgette soep435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in zoute spekjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 95 kcal | 4% | 380 kcal | 
| Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |