Rundvlees-salade op z'n lekkerst
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Rundvleessalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook het soepvlees tot het goed gaar is.
Schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes.
Kook de aardappels zoals normaal.
Laat het vlees als het gaar is goed afkoelen.
De aardappels kunnen als ze gaar zijn worden afgegoten en gestampt worden.
Laat ook dit goed afkoelen. (het makkelijkste is, als je dit een avond van te voren doet).
Wanneer het vlees is afgekoeld, snijd je dat in kleinen stukjes en doe dit bij de aardappelstamp.
Snijd ook de augurkjes en de in kleine stukjes en doe dit ook in de pan.
Schil de en snijd ook deze in kleine stukjes en voeg ook deze toe.
Voeg de en worteltjes toe.
Stamp en meng alles heel goed door elkaar.
Ondertussen voeg je wat vocht van de en de , wat naar smaak, en en toe naar smaak.
En klaar is de salade!.
Je kunt evt. - de rundvlees-salade op een mooie schaal doen en garneren met gekookt ei, augurk, zilveruitjes, zalm, asperge, tomaat, enz. , enz.
Eet smakelijk!
Tip: - Heb je geen soepvlees, neem dan gewoon een gewoon stukje rundvlees!
Ook kun je het rund-of soepvlees vervangen voor zalm (uit blik), boterhammenworst of Smack!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 28 kcal | 1% | 252 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 9 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 27 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |