Rundvlees stoofpot
- Herkomst Vietnam
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in blokjes van 4 cm en roerbak het 10 minuten in hete olie.
- Laat 1 eetlepel braadvocht in de pan en voeg , , en pepers toe.
- Roerbak nog 5 minuten.
- Doe nu de , , sojasausen, , anijs,, , en de gemalen erbij, doe de deksel op de pan en stoof gedurende 1,5 uur.
- Laat de laatste 30 minuten de gesneden en de meestoven.
- Schep het vlees/groentenmengsel uit de pan en laat de saus inkoken.
- Doe het mengsel er weer bij, laat het even doorwarmen en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundvlees stoofpot met rode wijn43u15m
-
Recept
Stoofpot van rundvlees41u20m
-
Recept
Spaanse stoofpot42u30m
-
Recept
Stoofpot sukadelappen43u
-
Recept
Stoofpot Facile41u50m
-
Recept
Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)43u15m
Variaties op Rundvlees stoofpot
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Rundvlees stoofpot met rode wijn | 1 | Stoofschotels |
Marokkaans rundvlees stoofpot (tajine) | 1 | Hoofdgerechten |
Rundvlees stoofpot met appels | 1 | Stoofschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en ketjap manis
- suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Rundvlees stoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 84 kcal | 4% | 504 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 6 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 8 g. | 9% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |