Rundvleesstoofpotje met tomaat, wortel en rode wijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in stukken en kruid ze met peper en zout.
- Pel en snipper de .
- Snijd de tomaten en champignons in vieren en de wortel in schijfjes.
- Ris de tijmblaadjes van de takjes.
- Verwarm de in een pan en schroei daarin het vlees rondom dicht.
- Voeg na 5 minuten de en de wortelschijfjes toe.
- Roerbak dit enkele minuten en doe er dan de , en de ketchup bij.
- Schep alles goed om en roer er ook de hele takjes , de tijmblaadjes en de door.
- Laat het gerecht een half uur rustig sudderen.
- Haal de takjes uit de pan.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn41u55m
-
Recept
Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u
-
Recept
Tam konijnenbouten met salie en rode wijn41u30m
-
Recept
Stoofpot met rundvlees en rode wijn43u15m
-
Recept
Ribeye met kastanjechampignons en rode wijnsaus425m
-
Recept
Biefstuk met rode wijn-geitenkaassaus en roerbakspinazie430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 513 kcal | 25% | 2052 kcal |
Vetten | 30 g. | 43% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |