Rundvleesstoofschotel met sjalotjes

Ingrediënten

+ -
print

Kruidenbuiltje:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 250 graden C.
  2. Doe de , , wortel en de selderij in een stoofpan en giet er 2 eetlepels olie over, meng alles goed doorelkaar.
  3. Bak ca. 15 minuten of tot de groenten bruin worden.
  4. Schep de ingrediénten geregeld om.
  5. Verwarm de overige olie in een grote zware steelpan.
  6. Voeg 1/3 van het vlees toe en bak dit 5-8 minuten, tot het volledig bruin is.
  7. Neem het vlees uit de pan en zet het apart.
  8. Bak de rest van het vlees in twee delen.
  9. Doe het vlees terug in de pan.
  10. Voeg de groenten, kruidenbuiltje, , bouillon,parelgort en toe.
  11. Voeg en peper toe en breng aan de kook.
  12. Zet het vuur lager, en laat het vlees gedeeltelijk afgedekt 2-2,5 uur sudderen tot het mals is.
  13. Controleer het vlees af en toe en voeg een klein beetje bouillon of water toe als het te droog dreigt te worden.
  14. Verwijder voor het opdienen het builtje.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
928 kcal
46%3712 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
144 g.
55%576 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundvleesstoofschotel met sjalotjes