Rundvleestajine met appels en rozijnen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes.
  2. Bak het vlees in en olijfolie.
  3. Haal het vlees uit de pan.
  4. Bak de in 5 minuten zacht.
  5. Voeg dan de saffraan, gember en toe en bak ze 1 minuut mee.
  6. Voeg 375 mililiter water, 1,5 theelepel zout en verse gemalen peper toe.
  7. Roer de aanbaksels los in de pan en doe het vlees bij de specerijen.
  8. Voeg het bosje toe.
  9. Laat het geheel 1,5 uur stoven.
  10. Voeg de en 1 eetlepel toe.
  11. Dek de pan af en laat nog een 30 min.
  12. stoven.
  13. Was de .
  14. Halveer ze en snijd elke helft in drie partjes.
  15. Verhit in pan en bak de appelpartjes 10 min.(regelmatig keren).
  16. Druppel er honig overheen en bestrooi ze met .
  17. Bak nog 5 minuten tot ze gekarameliseerd en zacht zijn.
  18. Schep het vlees in een schaal.
  19. Giet de saus erover en verdeel de appel erover
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rundvleestajine met appels en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Buitengewoon Lekker!
Pieter 7 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
153 kcal
7%918 kcal
Vetten
6 g.
9%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%138 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundvleestajine met appels en rozijnen