Russische zalmsalade
- Herkomst Rusland
- Categorie Salades
- Zalmsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van armina
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
Bereidingswijze
- Smelt de in de hapjespan.
- Leg de zalm erin en strooi er wat zout en peper over.
- Schenk het erover en laat afgedekt ca. 12 minuten zachtjes gaar worden.
- Laat de zalm afkoelen.
- Kook de bijna hard.
- Roer in een kom de zure met de en zout en peper naar smaak tot een sausje.
- Verdeel in een andere kom de zalm met een vork in kleine stukjes.
- Schep hier driekwart van de en en de helft van het sausje erdoor.
- Schaaf de met een kaasschaaf in de lengte in plakken en leg ze op een platte schaal.
- Schep de salade erop en strooi de rest van de en erover.
- Pel de , halveer ze en leg ze met de bolle kant onder in een cirkel op de salade.
- Verdun de rest van het sausje met 1-2 eetlepels water en schep wat van de saus bij elk ei.
- Bestrooi met wat peper
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalmsalade420m
-
Recept
Russische salade430m
-
Recept
Witlof zalmsalade410m
-
Recept
Garnalen-zalmsalade41u30m
-
Recept
Zalmsalade Lucy420m
-
Recept
Zalmsalade met cherrytomaatjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- boter en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 227 kcal | 11% | 1816 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 176 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |