Sabayon (warme wijnsaus)
- Herkomst Italie
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van louca
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Garde
- Handmixer
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in een sauteuse.
Klop met een handmixer het mengsel schuimig.
Zet het mengsel nu op een warmte bron: - bij voorkeur de au-bain-marie maar rechtstreeks op het vuur kan ook; houd het vuur dan klein en til af en toe de sauteuse van de hittebron af zodat hert mengsel zeker niet gaat koken want dan wordt het eigeel hard.
Klop het mengsel ononderbroken met een garde of handmixer totdat het gebonden en schuimig is.
Zet de sauteuse op een natte, koude doek zodat het kookproces stopt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Witte wijnsaus430m
-
Recept
Rode wijnsaus430m
-
Recept
Rode wijnsaus41u35m
-
Recept
Gekruide wijnsaus430m
-
Recept
Witte wijnsaus410m
-
Recept
Rode wijnsaus met rode ui en rietsuiker420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 531 kcal | 26% | 2124 kcal |
Vetten | 40 g. | 57% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 18 g. | 20% | 72 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |