Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in blokjes.
    Maak de schoon en snij deze in blokjes.
    Snij de in blokjes.
    Week de ebi in wat water.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak schoon en pers deze fijn.
    Wrijf de in de vijzel fijn.
    Snij de en in kleine stukken.
    Verhit wat olie in de wok.
    Bak op een laag pitje de ui, , , , , , gula djawa, daun en het licht aan.
    Wanneer de ui glazig word het vlees en toevoegen en laat het geheel enige tijd sudderen.
    Kook in de bouillon de boontjes, , , , ebi en tot de groenten beetgaar zijn.
    Voeg alle ingrediënten bij elkaar en sudder het geheel tot alles gaar is.
    Als de gerookte vis erg zacht is dan pas tegen het einde toevoegen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon en trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in tempeh
  • makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Gewoon even klaar maken dan!
jaccor 5 oktober 2014
Lekkere dingen allemaal zou ze zo willen eten!
Luna 20 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
548 kcal
27%2192 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)