Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Kook het vlees in een ruime pan met het en een beetje gaar.
Doe het vuur laag zodra het vlees gaar is en snijd het vlees in kleinere stukjes.
Maak de wortels schoon en snij deze in dunne reepjes.
Maak de schoon en snij deze in blokjes.
Maak de en schoon en snij deze in kleine stukjes.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Verhit in een wok 3 eetlepels olie .
Fruit hierin de gesnipperde ui, , , , en daun tot deze begint te kleuren.
Doe dit dan bij de bouillon en roer het geheel goed om .
Kook de groenten en aardappelen met een beetje half gaar en laat dit uitlekken.
Schep de groenten dan bij de bouillon en maak af met en naar smaak.
Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes koken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sajoer ikan mas (bouillon met groenten rundvlees en vis)445m
-
Recept
Laksa bogor ( soep met kip en garnalen)41u55m
-
Recept
Sato Ajam Pedis Kari Dengan Mie (kerrie kippensoep met mihoen)41u
-
Recept
Sajoer bening (bouillon met kipfilet spinazie en mais)42u
-
Recept
Sajoer Kerrie430m
-
Recept
Ikan Cuka (red snepper in bouillon)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 235 kcal | 11% | 940 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |