Sajoer Snijbiet
- Herkomst Indonesie
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Fruit en in de lichtbruin.
- Fruit ook de sambal even mee.
- Fruit , en ook even mee tot het vocht nagenoeg verdampt is.
- Bak het mee tot het rul en bruin is.
- Voeg nam pla toe.
- Fruit de 3 minuten en de 1 minuut mee.
- Voeg en 250 centiliter toe.
- Sudder tot de groentes beetgaar zijn.
- Roer de erdoor.
- Zet het vuur direct uit en serveer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sajoer Spruitjes430m
-
Recept
Toemis Snijbiet Oedang420m
-
Recept
Sajoer Rode Kool430m
-
Recept
Sajoer Bloemkool430m
-
Recept
Sajoer Spitskool425m
-
Recept
Sajoer Witlof430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal trassi
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi en vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- sambal trassi kan sporen bevatten van vis en Allergie in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Sajoer Snijbiet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 227 kcal | 11% | 908 kcal |
Vetten | 18 g. | 25% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |