Oven verhitten 200 graden.
wassen en afzonderlijk verpakken in aluminiumfolie, ca uur roosteren. Zonnebloempitten(1 stuk) roosteren.
Schil de bieten(500 gram)(500 gram), snijd ze in vieren.
Dressing maken met azijn, olijfolie(1 stuk), ahornsiroop(1 stuk), knoflook(2 tenen), zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Alles mengen en garneren met kervel(1 stuk).
Friese nagelkaas toevoegen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Salade rode en gele biet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Apart om je bieten te roosteren! Gele zijn overigens heerlijk. Ik hou niet van kervel...heb je een vervangende suggestie??? Deze ga ik favoriet maken.
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.