Salade van appel, peer en blauwe kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Was en droog (in een slacentrifuge of droogdeppen m.b.v.
- keukenpapier) minimaal vier blaadjes .
- Pers de uit.
- Was de en en snijd ze met schil en al in partjes.
- Snijd de partjes in plakjes van 0,5 cm dik.
- Snijd de in stukjes van vijf cm en snijd ze in de lengte in reepjes.
Maak een dressing van het citroensap, olie (ca. 1,5 deciliter), en . - Meng de dressing voorzichtig met de partjes appel, en selderijreepjes.
Verdeel de blaadjes over een klein bord of in een schaal. - Verdeel het appel--selderijmengsel erover.
- Brokkel er vervolgens de blauwe over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Salade van kropsla, peer en geitenkaas420m
-
Recept
Groene salade met vruchten en kaas415m
-
Recept
Zomerse salade met aardbeien en appel420m
-
Recept
Aardappelsalade met appel en gerookte kip420m
-
Recept
Salade van gamba’s en inktvisringen met knoflook-ketjapdressing445m
-
Recept
Appel-radijssalade425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 200 kcal | 10% | 800 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |