Salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet
- Herkomst Nederland
- Categorie Wild
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De rode 2 uur laten weken.
- Sjalot aanfruiten in de olijfolie en de toevoegen.
- Afblussen met en , gaarkoken tot dat ze beetgaar zijn.
- De kleine groenten, gesneden kalfstong toevoegen.
- Doorwarmen en op smaak brengen met .
- De kalfswang schoonmaken en daarna bloemen.
- Kalfswang bakken in olijfolie.
- De groenten in blokjes snijden en bakken in de olijfolie.
- Afblussen met .
- De kalfswang samen met de groenten in een stoofpan doen, kalfsjus toevoegen en zachtjes laten sudderen tot alles gaar is (kan zeker 2- 3 uur).
- Het blad van de ontdoen van de steeltjes.
- Alles even laten blanceren.
- Blad uitspreiden, steeltje erin en dan een pakketje van maken.
- Opdienen: 1 lepel linzen op een bord, daarbovenop een lepel kalfswang en daar bovenop 1 pakketje snijbiet.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Konijn in een romige mosterdsaus41u50m
-
Recept
Hazenrugfilet in bladerdeeg met rode kool41u
-
Recept
Gebraad van hert met morieljes430m
-
Recept
Reebiefstuk met rode portsaus en roergebakken witlof450m
-
Recept
Everzwijn in rode wijnsaus44u
-
Recept
Reebiefstuk met spek en champignons in een jasje41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 444 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |