Salade van warme geitenkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van nancy28
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was de basilicumblaadjes, , kervel, bieslookstengels en de rozemarijn.
- Hak alles fijn, maar hou elk ingrediënt nog even apart.
- Pel de en hak hem fijn.
Maak een vinaigrette van met de olie, de balsamico-azijn, de uitgeperste knoflookteentjes, de uisnippers, de fijn gehakte basilicumblaadjes, de snippers bieslook, de , de rozenmarijn en een beetje .
Was de sla en snijd de bladeren in niet te kleine stukken. - Verdeel ze over 4 borden.
Laat de onder de grill bakken tot de bovenkant goudkleurig is.
Leg een kaasje op de slabladeren van elk bord. - Verdeel de vinaigrette over de sla en strooi wat fijndehakte kervel over de kaasjes.
- dien onmiddellijk op.
- Lekker met een stok brood
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lauw warme pasta salade430m
-
Recept
Warme salade met biefstuk en zongedroogde tomaten430m
-
Recept
Groene asperges met sesamzaad, geitenkaas en notendressing430m
-
Recept
Salade geitenkaas en spekjes415m
-
Recept
Salade van konijn met spekreepjes450m
-
Recept
Salade van gegrilde witlof430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- balsamico azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- notenolie is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn en mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 10 kcal | 0% | 40 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |