Salmon skin sushi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Kook de in 110 mililiter water.
  2. Als de droog is, spatel dan een mengsel van de , mirin en er doorheen.
  3. Normaal gesproken maak je natuurlijk meer voor de overige sushi rollen, maar dit is genoeg voor dit recept.
  4. Bak omeletjes van de in de poffertjespan en snijd elk in 2 helften.
  5. Bak de op hoog vuur op de huid, totdat je de huid makkelijk los kunt trekken.
  6. De filet gebruiken we voor andere sushi.
  7. In dit gerecht alleen de huid.
  8. Bak de huid uit in ruim grof , totdat hij zo hard en krokant is als chips.
  9. Knip de huid in reepjes van 1 cm breed.
  10. Snijd de sticks doormidden in de lengte.
  11. Snijd van de een stuk van 10 cm, verwijder de zaadjes, en snijd van het vruchtvlees 4 dunne reepjes.
  12. De rest gaat weer door de andere sushi.
  13. Spreid helft van de uit over het eerste vel , en beleg het met reepjes zalmhuid, , en ei, gebruik ongeveer de helft.
  14. Rol de sushi en snijd hem in 8 gelijke stukken.
  15. Herhaal dit voor de tweede rol met de overige ingredienten.
  16. Uiteraard serveren met en .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwarteleitjes is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in surimi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • surimi kan sporen bevatten van vis en Allergie in zalmfilet
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
112 kcal
5%448 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Salmon skin sushi