Salsa
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van faroush
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de boontjes schoon en snijdt ze in ongeveer 3cm lange stukken.
- Bak de boontjes in een beetje olie met een klein beetje knoflook, ongeveer 1 minuut.
- Doe er een kopje water bij en laat het water verdampen.
- Koel de boontjes direct in koud water.
- Maak van de , , basilicum, , natuur azijn en de een vinaigrette.
- Was de en maak er kleine bloempjes van.
- Snijd de tomaten in stukken van ongeveer 2 cm.
- Snijd de in halve dunne ringen.
- Snijd de in dunne reepjes van ongeveer 3 cm lang.
- Snijd de knoflook heel fijn en de ook.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom en doe de vinaigrette erbij.
- Alles goed doorscheppen en minimaal 5 uur laten marineren.
- Deze salade is zeker een week te bewaren in een afgesloten pot.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pebre (tomaten/ koriander salsa)430m
-
Recept
Salsa van tomaten410m
-
Recept
Mango-Chili salsa415m
-
Recept
Wortel uien salsa415m
-
Recept
Avocado-salsa420m
-
Recept
Koriander salsa415m
Variaties op Salsa
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tomatensalsa | 4 | Bijgerechten |
Salsa Dipsaus | 2 | Bijgerechten |
Salsa | 2 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85 kcal | 4% | 340 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |