Saltimbocca alla Romana
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Saltimbocca recepten
- Bereiden
- Kookboek van dekok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Neem een plakje en leg er een kalflapjes op en rol dit samen op.
- Leg er een salieblaadje op en steek er vervolgens een prikkertje doorheen.
- Maak een mengsel van , en en wat Italiaanse en rol hier de rolletjes doorheen.
- Bak ze vervolgens in een pan met en de helft van de boter goudbruin.
- Warm de op in een andere pan en blus de Saltimbocca ermee af als die inmiddels goudbruin is geworden.
- Laat dit zo 4 minuten op hoog vuur staan en leg ze saltimbocca op een warmhoudplaatje.
- Kook ondertussen water en voeg daar de overgebleven boter in kleine stukjes aan toe.
- Voeg hier nog wat aan toe en blijf roeren tot de saus de goede dikte heeft.
- Giet het vervolgens over de Saltimbocca en smullen maar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Saltimbocca420m
-
Recept
Saltimbocca415m
-
Recept
Ossobuco alla Milanese41u30m
-
Recept
Gehaktbal alla Nelis430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 228 kcal | 11% | 912 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |